Wij zijn een SCOL school
Home Onze school Voor-, tussen- en naschoolse opvang

Voor-, tussen- en naschoolse opvang

De voor-, tussen- en naschoolse opvang wordt verzorgd door de Stichting Kinderopvang Zoeterwoude (SKZ). Hiervoor zijn twee lokalen en het leerplein van de Bernardusschool in het gebouw van de school ingericht. Tijdens de tussenschoolse opvang (TSO) eten de leerlingen in de klas met de groepsleerkracht en spelen de leerlingen buiten onder toezicht van medewerkers van SKZ.

Voor meer informatie over plaatsing en kosten kunt u contact opnemen met de administratie op de hoofdvestiging van SKZ (071 – 580 80 10) of via de website https://www.kinderopvangzoeterwoude.nl/

• Functioneel