Wij zijn een SCOL school
Home Onze school

Onze school

De Bernardusschool is de enige basisschool in Zoeterwoude Rijndijk. De omvang van onze basisschool zorgt ervoor dat wij oog hebben voor elke individuele leerling. Onze school heeft een centrale plek in het dorp. Hierdoor voelen ouders zich erg betrokken bij de school.

De Bernardussschool is zeer centraal gelegen nabij uitvalswegen en is goed bereikbaar voor de bewoners van de Zoeterwoude Rijndijk, maar door de recent aangelegde verbindingen, zeker ook voor inwoners van Zoeterwoude Rijndijk Verde Vista Meerburg en Leiderdorp.

Geintresseerd in een rondleiding? Neem contact op met Sabine Steinebach (directeur) via 071 54 21 600 of neem alvast een kijkje in onze school via de film.

• Functioneel