Wij zijn een SCOL school
Home Onderwijs Engels

Engels

Op school geven wij Engels vanaf groep 1. Vroeger met Engels beginnen betekent ook meer tijd voor Engels. Acht jaar Engels met een start in de onderbouw of alleen in groepen 7 of 8, dat is een fors verschil. Daarnaast wordt er in ons programma per jaar meer onderwijstijd besteed aan Engels. We besteden in elke groep tenminste 60 minuten per week aandacht aan Engelstalige activiteiten. Kinderen moeten de tijd krijgen, niet alleen om de taal te leren, maar ook en vooral om die te gebruiken.

Er zijn nog meer voordelen aan ‘Meer Engels’ per week en een vroege start. De kinderen kunnen in hun Engelse taalvaardigheid eerder buiten school toepassen, bijvoorbeeld op vakantie en op het internet. Alle kennis die ze daar opdoen, nemen ze weer mee terug naar school. Zo kunnen binnen- en buitschools leren van Engels elkaar versterken.

Zie ook www.earlybirdie.nl